Akılcı İlaç Kullanımı Eğitim Toplantısı

Güncelleme Tarihi: 24/11/2017

Türkiye İlaç ve Tıbbi Cihaz Kurumu tarafından hazırlanan Akılcı İlaç Kullanımı (AİK) Ulusal Eylem Planı 2014-2017 kapsamında, İl Sağlık Müdürlüğümüzce kişilerin hastalığına ve bireysel özelliklerine göre; uygun ilacı, uygun sürede, uygun dozda, en düşük maliyetle kolayca sağlayabilmeleri amacıyla, 28.03.2017 tarihinde Kırıkkale Kamu Hastaneleri Genel Sekreterliği Hacı Hidayet DOĞRUER Toplantı Salonunda Akılcı İlaç Kullanımı Kırıkkale İl Koordinatörlüğü tarafından Kırıkkale İl Milli Eğitim Müdürlüğü’nün desteği ile ilimizde Milli Eğitim Müdürlüğü bünyesinde görev yapan idareci ve öğretmenlere yönelik akılcı ilaç kullanımı eğitim toplantısı düzenlenmiştir.

Toplantıda açılış konuşmasını Akılcı İlaç Kullanımı Kırıkkale İl Koordinatörü Dr. Yusuf YILMAZ yapmış olup,   Kırıkkale İl Sağlık Müdürlüğü Sağlık Hizmetleri Şube Müdürü Dr. Emel YÜKSEL ile Kırıkkale Yüksek İhtisas Hastanesi Enfeksiyon Hastalıkları Uzmanı Dr. Özlem EROL tarafından ise katılımcılara eğitim verilmiş olup ayrıca bilgilendirme amacıyla Müdürlüğümüz tarafından hazırlatılan Akılcı İlaç Kullanımı ile ilgili broşür ve afişlerin dağıtımı yapılmıştır.

Kamuoyuna saygı ile sunulur.

Dr. Feramiş Ender GÜNGÜNEŞ

İl Sağlık Müdürü