Çanakkale MAE Devlet Hastanesi 4.Dönem Yoğun Bakım Hemşireliği Sertifikalı Eğitim Programı

Güncelleme Tarihi: 25/02/2020

Çanakkale Mehmet Akif Ersoy Devlet Hastanesi tarafından    02 Nisan 2020 - 15 Mayıs 2020  tarihleri arasında 4. Dönem Yoğun Bakım Hemşireliği Sertifikalı Eğitim Programı düzenlenmesi planlanmış olup, eğitim başvuruları 24-28 Şubat 2020 tarihleri arasında program sorumlusu tarafından kabul edilecektir.
Programa yoğun bakım ünitesinde çalışan veya çalıştırılması planlanan (yoğun bakımda çalışacağını belgelemesi kaydıyla) hemşire, ebe (hemşire yetkili) ve sağlık memuru (toplum sağlığı) katılabilecektir. Başvuru yapmak isteyen katılımcılar EKİP (https://ekip.saglik.gov.tr) uygulamasına e-devlet şifresi ile giriş yaparak burada bulunan başvuru formunu kullanarak Çanakkale Mehmet Akif Ersoy Devlet Hastanesine başvuru yapabilirler.

Program Sorumlusu: Hilal GÜNDOĞAN
E-posta: hilal.gundogan@saglik.gov.tr