Trabzon SBÜ Kanuni Eğitim Ve Araştırma Hastanesi Yoğun Bakım Hemşireliği Sertifikalı Eğitim Programı

Güncelleme Tarihi: 06/01/2020

Yoğun Bakım Hemşireliği Sertifikalı Eğitim Programı tarafından 3 Şubat-13 Mart 2020 tarihleri arasında SBÜ Kanuni Eğitim Ve Araştırma Hastanesinde düzenlenecektir. Programa yoğun bakımda çalışan ya da çalıştırılması planlanan (yoğun bakımda çalışacağını belgelendirmesi kaydıyla) hemşire, ebe(hemşire yetkili) ve sağlık memuru(toplum sağlığı) katılabilecektir.

Sertifikalı eğitim programı başvuruları 26 Aralık 2019 - 3 Ocak 2020 tarihleri arasında EKİP uygulaması üzerinden alınacaktır. Uygulamaya giriş https://ekip.saglik.gov.tr adresinden e-devlet aracılığıyla yapılacaktır.  Sertifikalı eğitim programlarına başvurmak isteyen personel e-devlet üzerinde bulunan form ile başvuru yapıp, Hastane Başhekimi ve Sağlık Bakım Hizmetleri Müdürü’ne onaylattıktan sonra tüm belgelerin (Sağlık Bakanlığından tescilli unvanı ile ilgili diploma fotokopisi, kimlik fotokopisi, yoğun bakımda çalıştığını ya da çalıştırılacağını gösterir kurumdan onaylı belge, hemşire yetki belgesi(ebeler için),  kanuniegitimarge@gmail.com mail adresine göndermeleri gerekmektedir. Kursa katılmayı hak kazananların listesi Kamu Hastaneleri Genel Müdürlüğü duyuru sayfasından ilan edilecektir.

*Önlü arkalı kimlik fotokopisi ve diploma fotokopisi ile hemşire yetki belgesinin(ebeler için) hastane başhekimliğine ‘aslı gibidir’ kaşesi yaptırılmalıdır.

İletişim İçin:
Program Sorumlusu: Hemşire Nurkan MERT ŞAHİN