overlay

Uşak Eğitim ve Araştırma Hastanesi Yoğun Bakım Hemşireliği Sertifikalı Eğitim Programı

Uşak Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne  27.09.2018 tarih ve E.1954 sayılı Makam Onayı ile Yoğun Bakım Hemşireliği Sertifikalı Eğitim Programı Uygulama Yetki Belgesi verilmiştir.

03 Şubat 2020 - 13 Mart 2020 tarihleri arasında “Yoğun Bakım Hemşireliği Sertifikalı Eğitim Programı” planlanmış olup, başvuru süresi 23 Aralık 2019 - 03 Ocak 2020 tarihleri arasındadır. Programa, Yoğun Bakımda çalışan veya çalıştırılması planlanan (yoğun bakımda çalışacağını belgelemesi kaydıyla)  hemşire, ebe (hemşire yetkisi almış) ve sağlık memuru (toplum sağlığı) unvanına sahip sağlık personeli başvuru yapabilecektir.

Söz konusu eğitim programına başvuru yapmak isteyen personeller; EKİP uygulaması, https://ekip.saglik.gov.tr adresinden e-devlet aracılığıyla sisteme giriş yapıp, ilgili başvuru formunu doldurarak çıktısını alıp görev yaptığı kurumun yöneticisine onaylattıktan sonra, istenen diğer belgeler ile birlikte resmi yazıyla Kamu Hastaneleri Hizmetleri Başkanlığı'na başvurularını gönderebilirler.

Program Sorumlusu:Neriman TÜRKER
Telefon: 02762240000-2177