Elazığ Fethi Sekin Şehir Hastanesi- Acil Bakım Hemşireliği SEP Duyurusu

Güncelleme Tarihi: 05/08/2019

Elazığ İl Sağlık Müdürlüğüne bağlı Elazığ Fethi SEKİN Şehir Hastanesinde, 23 Eylül 2019- 04 Kasım 2019 tarihleri arasında “2019 1. Dönem Acil Bakım Hemşireliği Sertifikalı Eğitim Programı” planlanmış olup, başvuru süresi 07 Ağustos 2019- 27 Ağustos 2019 tarihleri arasındadır. Programa, acil serviste çalışan veya çalıştırılması planlanan (acil serviste çalışacağını belgelemesi kaydıyla)  hemşire, ebe (hemşire yetkisi almış) ve sağlık memuru (toplum sağlığı) unvanına sahip sağlık personeli başvuru yapabilecektir. Sertifikalı eğitim programı başvuruları 16.07.2019 tarihi itibariyle EKİP uygulaması üzerinden alınacaktır. Uygulamaya giriş https://ekip.saglik.gov.tr adresinden e-devlet aracılığıyla yapılacaktır. Sertifikalı eğitim programlarına başvurmak isteyen personel e-devlet üzerinde bulunan form ile başvuru yapacaktır. Programa özel hastaneler ve vakıf hastanelerinden başvuru yapan personellerin Kursiyer olarak seçilmeleri halinde Elazığ Fethi Sekin Şehir Hastanesi hesabına 7.833,6 TL yatırılacaktır. (KHGM Makamının 31/01/2019 tarihli ve 86642992-799-E.381 sayılı Makam Onayında uygun görülen program ücretidir).

Başvuru Belgeleri:
1-Başvuru Formu (https://ekip.saglik.gov.tr adresinden alınmış onaylı)
2-Ünvanıyla ilgili diploma fotokopisi
3-Başvuru Formuyla diploma arasında soyadı değişikliği varsa nüfus cüzdanı fotokopisi
4-Hemşire yetkili ebe ise “yetki belgesi” veya görev yaptığı hastanenin “hemşire yetkili ebe” olduğunu belirten yazısı
5-Acil Serviste çalışmış olduğu tarihleri belirten görev yeri belgesi
6-Acil Serviste çalıştırılması planlanan personel ise, görev yaptığı hastanenin bu personeli acil serviste çalıştırmayı planladığını belirten yazısı

Program Sorumlusu: Mehmet AYDIN
Başvuru Tarihleri: 07 Ağustos - 27 Ağustos 2019
Program Baş-Bit. Tarihleri: 23 Eylül -  04 Kasım 2019
İletişim: Semanur YİĞİT (Sağlık Bakım Hizmetleri Birimi)
Tel No: 0.424-212 14 61   Dahili: 6352