İl Sağlık Müdürümüz, Yüksek İhtisas Hastanesinde İncelemelerde Bulundu

Güncelleme Tarihi: 20/11/2018

Kırıkkale İl Sağlık Müdürümüz Doç. Dr. Uğur Tiftikçi, beraberindeki heyet ile birlikte Yüksek İhtisas Hastanesinin bazı bölümlerini inceleyerek personeli ziyaret etti. Çeşitli denetlemelerinde olduğu ziyarette hastane Başhekim Vekili Op. Dr. Mustafa Boyabatlı, İl Sağlık Müdürümüz Doç. Dr. Uğur Tiftikçi’ye yeni yapılan ve yapımı devam eden kısımları anlattı. Personel yemekhanesinde incelemelerde bulunan İl Sağlık Müdürümüz Doç. Dr. Uğur Tiftikçi ve beraberindeki heyet çeşitli fikir alışverişinde bulundular. Gerçekleştirilen ziyarete Kamu Hastaneleri Hizmetleri Başkanı Dr. Adem Yeni, Kamu Hastaneleri Hizmetleri Başkan Yardımcısı Dr. Sinan Kurt, Başhekim Yardımcısı Dr. Emel Yüksel, Destek ve Kalite Hizmetleri Müdür Yardımcısı Mehmet Şen katılarak bilgi verdiler.